Условия за ползване

ВНИМАНИЕ!

Моля внимателно прочетете тези условия, преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте този уеб сайт.

Конфиденциалност на данните

Обновени политики На 24.05.2018 обновихме Общите условия и Политиката за защита на личните данни, според изискване на Общия Европейски регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679).

* Общи условия на ползване на уеб сайта

* Защита на лични данни


Ние в tebg.eu:

* Не съхраняваме лични данни на своите потребители, освен имейл адрес, необходим за отговор на Ваше запитване или публикуване на мнение. След като Ви отговорим или публикувате вашето мнение , имейл адреса се изтрива от нашата база данни.

* Криптираме всички данни, с цел максимална сигурност.

* Не съхраняваме информация за Вашият IP адрес.

* Не използваме cookies (бисквитки), за да Ви "следим" и облъчваме с реклами.

* Не предоставяме информация за нашите потребители под никаква форма на когото и да е било, защото просто не съхраняваме такава.

* Не моделираме мнения, ако не противоречат на добрия тон и етика, както и не участваме в дискусии в сайта.

Рекламация

Рекламации относно закупени от TE Services Ltd стоки се приемат, ако те са направени своевременно, като фирмата се ангажира с вписването им в съответния регистър според член127, ал.2 от ЗЗП.

Права и отговорности на страните

Материалите на този сайт не могат да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел.

TE Services Ltd не поема гаранция за точността и целостта на публикуваните материали, софтуера или услугите на този сайт. Възможни са печатни грешки. TE Services Ltd има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните материали, услуги и цени. Някоя от информацията, публикувана в този сайт е възможно да се отнася до продукти или услуги, които не се предлагат и не са достъпни в момента. За повече информация за наличните продукти, се свържете с нас на посочените координати за контакти.

Ограничение на отговорността

TE Services Ltd, неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети, но не само щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или др., произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на този сайт, като това е независимо от съществуването или несъществуването на предупреждение спрямо TE Services Ltd за възможност да възникнат такива вреди. В случай, че вследствие на използването на този сайт или материали от него от Ваша страна, доведе до възникването на вреди, за които е необходим ремонт, сервизиране или поправка на оборудване или информация ВИЕ поемате цялата отговорност и всички разходи, свързани с отстраняването на нанесените вреди.

Препратки към други Web сайтове, собственост на трети лица

Наличните препратките от този Сайт към Web сайтове, собственост на трети лица са предоставени единствено и само за Ваше удобство. Ако използвате тези препратки, Вие ще излезете от този сайт. TE Services Ltd не контролира тези сайтове и не поема никаква отговорност за никой от тях или тяхното съдържание. При посещението си в някои от тези сайтове, Вие правите това изцяло на своя отговорност и на свой риск.

Препратки към този Сайт

Вие можете да създавате препратки към този Сайт от други сайтове, но само след като приемете условия на TE Services Ltd. За повече информация по този въпрос, моля да се свържете с нас на посочените координати.

Използване на софтуер

Наличният софтуер, който е достъпен чрез публикувани препратки от този Сайт е под закрилата на авторското право и е собственост на съответните производители и/или техните доставчици и партньори. Моля, преди употребата на софтуера, се запознайте с условията за ползване, определени от неговите собственици.

Търговски марки

Всички използвани имена, знаци и символи на продукти, публикувани в този сайт са търговски марки или са защитени от авторското право, които са притежание на техните собственици.

Промяна на цени и услугите

TE Services Ltd има правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора. За стоки непотърсени до 30 дни след уведомление на клиента за приключен ремонт, сервизът не носи отговорност.

Общи бележки

TE Services Ltd управлява този сайт от офисa си в България. TE Services Ltd не декларира, че материалите или услугите в този сайт са подходящи или достъпни извън България и съответно достъпът до тях от територии, където съдържанието им е незаконно, е забранен. TE Services Ltd може да променя тези Условия по всяко време, като след промяната актуализира датата на публикация. През известен интервал от време ние Ви препоръчваме да посещавате тази страница, за да преглеждате актуалните в момента Условия, защото те са обвързващи за Вас.

Последна актуализация: 24 Май 2018 г.